Bedårende børnetøj – Småfolk!

Småfolk

Børnemærket Småfolk er så småt ved at indtage mit hjerte. Dette danske mærke fra Holbæk har været på markedet siden 2007, men er nu nået langt ud over Danmarks grænser. Hvem kan ikke forstå det? Iøjenfaldende prints og glade farver der bare hører til i alle børnegarderober!

Det her er hvad jeg synes er rigtig godt i et børnemærker. Når man læser om mærket kan man se, at de lægger vægt på at bruge ikke-skadelige materialer, at bruge slidstærke og behagelige tekstiler, og så passer de endda på miljøet. Man kan klæde de små på med god samvittighed. De sælger endda meget andet end tøj; sengetøj, puslepuder, ammepuder og hatte er også noget du kan finde i de friske farver og vilde prints.

Jeg har købt mærket mange forskellige steder, men et af de steder jeg tit vender tilbage til, er STYLEPIT. Det er et dejligt sted at shoppe efter tøj til børn i følge min mening. Tag ikke mit ord for det, tjek selv siden ud. Online shopping er virkelig på vej frem, og jeg forstår det godt. Når så mange mærker er samlet på ét sted til rigtig dejlige priser, så bliver man jo bare nødt til at købe ind. Derudover er hjemmesiden rigtig god til at komme med udsalg hele tiden, så du kan ofte finde lige det nu leder efter til en billigere pris.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s