Pirater og prinsesser

Ja, det lyder som en Disneytegnefilm, men det er faktisk navnet på mit nye favoritshoppested. Jeg fandt det, fordi jeg manglede en lidt anderledes sweatshirt til min venindes store pige på 7 år. Jeg har jo ikke børn i den alder, så jeg måtte google mig frem og sørger om jeg ikke fandt dette lækre lille hjørne med billigt og super smart tøj til børn i alle aldre. Jeg kom da også til at købe lidt med hjem til mine egne. Nu var jeg jo i gang med at shoppe.

pirater og prinsesser

Hvad siger I så, er den ikke lækker? Jeg håbede sådan at den kom til drenge også, men desværre ikke. De har alverden mærker på Pirater og Prinsesser, så uanset om du er til de dyre mærkevarer eller det lidt billigere, så finder du det derinde.

I øvrigt holder min venindes datter fødselsdag. Det er derfor vi skal finde en gave. Det er temafest, hvilket åbenbart er blevet meget populært. Min datter har allerede bestemt at hendes fødselsdagfest i maj skal være fest med prinsessetema. Når vi kommer lidt tættere på, så skal jeg ind og netshoppe her. Jeg har tidligere brugt dem i forbindelse med en barnedåb og det er nogle virkelig fine ting, de har derinde.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s