New Generals

Dansk børnetøj som både er økologisk og brugervenligt, kan man jo nærmest ikke sige nej til. Mine børn elsker dette mærke, fordi det ser så sejt ud. Det er noget af det flotteste børnetøj, jeg har set! I det hele taget er dansk børnetøj megamoderne og hipt i hele verden. Jeg læste en artikel i Politiken om det!

New Generals

New Generals – Dansk børnetøj!

Det som er det bedste er, at New Generals siger, at alle er stjerner! Det er jo sandt. Mine børn er i hvert fald. Der findes efterhånden også så mange tv-shows med talentkonkurrencer og reality shows, så man kan nemt blive en stjerne, hvis man ikke er det. Men det er jo ikke det, som er pointen. Det er, at vi allesammen er noget specielt og kan være stjerner!

Det er netop det 2014 kollektionen handler om. Den har tøj til børn fra 3 -14 år og er meget fokuseret på, at børn skal kunne lide at gå i tøjet. Der er mange små detaljer at studere – man bliver ikke træt af det!

Inspirationen findes i mange forskellige sub-kulturer som sport, musik og mode. Der er fokus på de organiske materialer og at alting er “sustainable” – altså at man passer på miljøet. Derfor kalder de også tøjet Ethicool®.

New generals

Flotte børn i flot tøj!

Måske er det derfor, at jeg er så vild med det her børnetøj. Fra den her kollektion skal børnene i hvert fald have et par ting hver. Se lige på billedet, hvor smarte de børn er! New Generals ruler!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s